Wil je direct op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten?  

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 


Laatste nieuws


Nieuwe workshop

Een houten bord met kapstok voor de halsband van jouw trouwe viervoeter.

 


10 jarig jubileum volleybalteam

Deze dames kwamen op de fiets vanuit Zaltbommel om hun jubileum "Coronaproof" te vieren met een heerlijke high tea en een creatieve workshop. En dat was heel gezellig en met supermooie resultaten.

We zijn weer gestart

 

Maar wel volgens de richtlijnen van het RIVM en met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Om die reden zullen de workshops nu geboekt kunnen worden voor maximaal 6 deelnemers.

Heb je toch een grotere groep? Dan kan ik in onze grote (feest)schuur meer ruimte maken.

 

DIY (doe het zelf) pakketten

Nu we tijdens de Corona crisis thuis moeten blijven kan ik geen workshops geven.

Maar je kunt wel creatief aan de slag gaan thuis met de DIY pakketten. Deze zijn speciaal samengesteld, zodat jij lekker bezig kunt zijn met je interieur.

 

Je kunt me een berichtje sturen via karina@kateinhuis.nl voor verdere info.

KERSTWORKSHOPS 2019

Servies decoreren

  

Deze gebaksbordjes zijn prachtig gedecoreerd tijdens de workshop bij KATE in huis.

Vrijgezellenfeest Paula

Kijk hoe leuk het is dat iedereen zijn eigen workshop kiest. Prachtige resultaten aan het eind van de workshop.

Nieuw bij KATE in huis

Deze etagere is vanaf nu te boeken

Vrijgezellenfeest

De familie en vriendinnen van de Poolse Anja verrasten haar deze week met een high tea en een creatieve workshop. Supermooie resultaten weer.

Lieve vriendinnen

Het begon met een verjaardagscadeautje voor één van de dames en toen volgden er vanzelf meer, die ook mee wilden naar de workshop. Het was uiteindelijk een super gezellig én creatief avondje. 

Jubileum van Koor Lavande

Deze dames hebben hun jubileum gevierd met een gezellige creatieve workshop bij KATE in huis. En kijk eens naar de prachtige werkstukken!

Verrassingsuitje

60e verjaardag van moeder werd gevierd met alle dochters en schoondochter met een High tea en een creatieve workshop.  En het was zeer geslaagd!

Vrijgezellenfeest voor Pauline!

 

Suzanne boekte een creatieve workshop met een high tea voor het vrijgezellenfeest van haar zus. En dat bleek een schot in de roos voor deze creatieve meid.

 

Gezellige workshop op lokatie!

De personeelsvereniging van MN Pensioenen in 's Gravenhage organiseerde een gezellige avond met een creatieve workshop van KATE in huis.

Inspiratie opdoen op de woondecoratiebeurs Trendz!

Houten huisjes

Vanaf nu te boeken!

Deze houten huisjes beschilder en decoreer je volledig naar eigen smaak. Van deze set van 5 is de grootste ca. 30 cm.

 

Wil je binnenkort een workshop komen doen bij KATE in huis? Dan kun je deze ook boeken.

Gezellige OPEN DAGEN

Dinsdag 4 september van 11.00 - 17.00 uur en vrijdag 7 september van 12.00 - 18.00 uur ben je van harte welkom bij KATE in huis. Ik heb weer mooie woondecoratie ingekocht. Of kom langs om een kijkje te nemen in mijn gezellige workshopruimte. Of schrijf je in voor één van de creatieve workshops. De koffie staat klaar. Breng gerust iemand mee.

KATE in huis Hogenhofstraat 3 Kerkwijk

Nieuwe workshop!

Houten krukje met een bijzondere zitting van fietsbanden. Super stoer! Nu te boeken.

Ibiza trouwfeest in Vught

Het bruidspaar John & Angeline organiseerde hun bruiloft in augustus in Ibiza sferen. Daar kon een wegwijzer "Ibiza style" natuurlijk niet bij ontbreken. Een paal voor in de tuin en een hanger voor bij de cocktailbar. Superleuke opdracht.

 Nieuwe workshop!

Nu te boeken als workshop, deze buffel schedel van hout van ca. 70 cm breed. Zelf te decoreren in je eigen kleur met lint, kralen en veren.

Leuke opdracht 

Deze wegwijzer gemaakt voor de nieuwe winkel van mijn vriendin Cora!

Winkelcentrum De Haar in Ammerzoden.

Vrijgezellenfeest in Den Haag!

Een workshop op lokatie voor deze familie en vriendinnen van Myrthe! Lekker in het zonnetje, super middagje creatief bezig zijn!

Naambord in opdracht

Dit steigerhouten naambord heb ik in opdracht van Karin gemaakt voor bij de deur van haar familiehuis.

Wil jij dat ook? Stuur me een mailtje op karina@kateinhuis.nl

Workshop op lokatie

Dit Pinksterweekend weer gezellige workshops gegeven op het woonplein van de MegaStores in Den Haag. Dit keer was het bloempotten decoreren.

Nieuwe workshop!

Vanaf nu te boeken als workshop bij KATE in huis: deze dubbele woonketting van houten kralen met knijpers. 

 

Vrijgezellenfeest

De 17 vriendinnen en (schoon)zussen van Alies hadden haar verrast met een creatieve workshop bij KATE in huis voor haar vrijgezellenfeest. Het was súpergezellig!

Lekker buiten!

En als het weer het toelaat kun je ook lekker in het zonnetje zitten in onze boomgaard tijdens de workshop.

Afscheid van Willy

Willy gaat met pensioen bij Zorgplein Maaswaarden. Haar collega's hadden als afscheidscadeau een gezellige workshop voor deze creatieve dame geregeld. En dat werd gewaardeerd.

Schrijf je nu in voor de inkoopworkshops

Je kunt alleen of samen met een vriendin, buurvrouw, dochter of collega inschrijven om één van de workshops van KATE in huis te maken. Iedereen kan iets anders kiezen. 

De data zijn dinsdag 22 mei, donderdag 24 mei, woensdag 30 mei en maandag 4 juni. Start om 19.00 uur tot ca. 22.00 uur. De kosten zijn €32,50 p.p., dat is inclusief alle materialen, koffie/thee, homemade cake en lekkers.

Inschrijven kan via karina@kateinhuis.nl


Ook op studentenfestival PREAU MILLAGE in Tilburg op 20 april 2018 waren de wegwijzers "Ibiza style" van KATE in huis te zien. Leuke opdracht!

Vrijgezellenfeest Jacomine!

De 14 vriendinnen van Jacomine hadden als verrassing een High Tea met Creatieve Workshop geregeld.  En dat was een groot succes. Iedereen ging naar huis met een prachtig werkstuk.

Trots op deze Workshop recensie.

Deze recensie ontving ik van een tevreden klant:

"Afgelopen week workshop gedaan bij Kate in huis. Super leuke locatie (jaloers op ) goede materialen, lekker kopje koffie en leuke gastvrouw. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die van creativiteit en gezelligheid houd. Tot de volgende keer Karina !"

Zussendag!

Deze dames plannen regelmatig een gezellig dagje met elkaar. Deze keer werd het een creatieve workshop bij KATE in huis. Ht was reuze gezellig en de werkstukken waren prachtig.

 

 

Een blije klant!

Deze foto ontving ik van een tevreden klant nadat ze de Betonlook workshop had gevolgd. Zo heeft ze het bij haar thuis neergezet. Leuk toch? Daar word ik ook blij van.

 

NIEUWE workshop

Ook dit kun je maken tijdens de workshop. Een kapstok van steigerhout, zelf gedecoreerd. Op speciaal verzoek van een klant heb ik deze toegevoegd aan de workshops.  Leuk voor in de hal of de kinderkamer.

 

Teamuitje met high tea

Supergezellig teamuitje van de meiden van Adrie's Hairstyling uit Zaltbommel. Het was een verrassing voor de meiden, maar dat heeft goed uitgepakt. Allemaal mooie werkstukken!

Teamuitje 

Dit jaar kregen de dames van Jori Mode in Ammerzoden een gezellige creatieve workshop bij KATE in huis als kerstcadeau. Dat een nog eens een mooi begin van het nieuwe jaar.

Kerstworkshops 2017

Het waren weer veel super gezellige workshop avonden en een middag deze Kerstperiode. En kijk wat een prachtige resultaten! 

Workshops op locatie

Tijdens de gezellige open dagen van Tuin De Luxe in Kerkdriel in december heb ik kerstworkshops gegeven.

Sint- en Kerstinkopen doen!

Kom ook gezellig wooncadeautjes en kerstdecoratie kopen bij KATE in huis. Dit kan op 30 november en 15 december 2017.


Workshops op lokatie!

Ik mocht voor de MegaStores in Den Haag tijdens de woonmaand (okt 2017) 2 dagen deze workshop Dromenvangers organiseren voor alle klanten van het Woonplein. Hier heb ik weer veel mensen blij gemaakt met een eigen creatie!


Start inschrijving kerstworkshops 2017!

Donderdag 23 november om 19.00 uur

Vrijdag 1 december om 14.00 uur

Woensdag 6 december om 19,00 uur

Donderdag 7 december om 19.00 uur

 

Je kunt kiezen uit:

Kerstballen krans

Kerstboom met sloophout

Kerstservies decoreren

Deco ladder

Kerstster met lichtjes

Rendier op sloophout

Kerstster van sloophout

Kerst snijplank graveren

Een workshop op lokatie!

MegaStores Den Haag organiseerde voor de October Woonmaand (2017) allerlei leuke activiteiten waaronder servies decoreren door KATE in huis. Twee dagen lang en 120 mensen creatief bezig gehouden. Súperleuk!

Vrijgezellenfeest van Elize

Elize ging trouwen in september 2017 en haar vriendinnen hadden als verrassing een creatieve workshop voor haar vrijgezellenfeest georganiseerd. Voor grote groepen heb ik voldoende ruimte in onze grote schuur. 

Voor de tweede keer!

Femmetje wilde haar verjaardagsfeestje net als vorig jaar weer bij KATE in huis vieren. Dit keer met een zelfbedacht 3D-schilderij met kurk. Het is weer prachtig geworden meiden! En volgend jaar willen ze weer!

Vrijgezellenfeest!

Deze (schoon)zussen en beste vriendin hadden een creatieve middag met High Tea georganiseerd als verrassing voor de aanstaande bruid. En met prachtige werkstukken als resultaat.

Nieuwe workshop! Vanaf nu te boeken!

Superleuke verrassing voor de vriendinnen van Ineke.

Zij nodigde haar vriendinnen uit voor een creatieve workshop "Decoratie ladder" met aansluitend een lekkere home made High Tea. Dat was een onverwachte topdag!

Gezellige workshop avond "wegwijzer Ibiza style".

Team vergadering en aansluitend teamuitje!

Deze collega's hebben het nuttige met het aangename verenigd door eerst te vergaderen in onze hooischuur, daarna een High Tea en toen lekker creatief bezig met de workshop. Dat was een  efficiënt dagje.

Leuk idee voor Moederdag!

Geef je moeder een workshop "servies decoreren" cadeau óf maak een persoonlijk servies voor je moeder om cadeau te geven met Moederdag! Inschrijven kan met je moeder, je dochter,  je vriendin, je zus of alleen.

Met pensioen

Eerst een High Tea en daarna een gezamenlijke workshop voor het afscheid van Christien van Brabantzorg.

Er werd een decoratieladder gemaakt met daaraan zelfgemaakte hangers van alle collega's. Wat een mooi afscheidscadeau!

Kinderfeestje

Cira vierde haar 9e verjaardag samen met haar vriendinnetjes en haar broer,  Ze hebben allemaal een tekstbord gemaakt en het zijn prachtige kunstwerken geworden.

Workshop voor 42 nieuwe huizenkopers

Ik heb een superleuke workshop gegeven in Benschop (gem.Lopik) voor de 42  kopers, tijdens de symbolische "1e steen" van een nieuwbouw project. De kopers kregen deze workshop aangeboden door de projectontwikkelaar.

Allemaal bekenden

Mijn mede-sporters en de docente van sportschool Uniek kwamen ook een avondje "workshoppen". Dat was super gezellig!

Vriendinnenuitje

Was een super gezellige creatieve workshop gisteravond van een groep vriendinnen uit Brakel e.o. Leuk weer al die mooie werkstukken!

Nieuwe Workshop bij KATE in huis:

Betonlook is een leuke manier om gewone vazen, schalen of kandelaars weer bijzonder te maken. Met deze techniek leer je hoe je dat doet. Je kunt kiezen uit vele verschillende modellen. Zo maak je een persoonlijk setje voor op tafel, vensterbank  of sidetable.

Personeelsuitje

Dit personeelsuitje van Schildercentrum Gameren bestond uit een gezellige workshop met High Tea bij KATE in huis. De resultaten waren zeer geslaagd! Onderstaande foto hebben ze naderhand zelf op Facebook gezet.

Kinderfeestje Carlijn

Een Tekstbord of een Memobord mochten de vriendinnen van de 12 jarige Carlijn maken. En zie hier het resultaat.

Kinderfeestje Jenna

Jenna vierde haar 9e verjaardag met haar schoolvriendinnetjes bij KATE in huis. Met prachtig resultaat. 

Zo moeder zo dochter

De moeder van Inge had met haar vriendinnen een workshop gevolgd bij KATE in huis. Daarna wist Inge dat zij dit ook wilde voor haar kinderfeestje. 

Kinderfeestje

Femmetje vierde haar 9e verjaardag met 9 vriendinnen bij KATE in huis. De tekstborden die ze hebben gemaakt waren allemaal zeer creatief en origineel. Femmetje vertelde haar moeder 's avonds in bed, dat dit de mooiste dag van haar leven was.

Fair met Flair

Het was lekker druk tijdens de Fair in Well. Mooie stands, leuke mensen en veel zon.

Kinderfeestje

Super creatieve meiden tijdens het kinderfeestje van de 12 jarige Elise. Met prachtige werkstukken!

Verjaardag met vriendinnen

Natalia vierde haar 35e verjaardag met vriendinnen met een heerlijke creatieve middag bij KATE in huis. De resultaten waren schitterend!

Hetty vierde haar 50e verjaardag met familie en vriendinnen bij KATE in huis met een heerlijke High Tea en daarna een workshop. Wat een creatieve dames! Het was een heerlijke middag!

Mijn lieve vriendinnen kwamen op 21 april 2016 een workshop volgen. We hebben ook meteen de nieuwe workshop tapasplank decoreren met houtbrander uitgeprobeerd. Het was heel inspirerend en kei gezellig!

Teamuitje

Wat een creatieve dames van Plieger uit Zaltbommel. Het was weer een super geslaagde workshop op 7 april 2016.

Gezellig vrijgezellenfeest voor Jacomine!

Deze 14 meiden verrasten hun vriendin met een high tea en ieder een eigen workshop.
Super geslaagd feestje 💕