Feelgood workshops

Wil je een gezellige dag of avond met vriendinnen, familie of collega's? Tijdens de workshops, die ongeveer 3 uur duren, kun je samen creatief bezig zijn en ondertussen lekker bijkletsen. Aan het eind van de dag/avond ga je naar huis met je mooie eigen creatie en een goed gevoel. Wij schenken koffie en thee met huisgemaakte cake, maar je kunt ook een uitgebreide High Tea boeken.

 

De  workshops zijn op elke dag van de week te boeken voor groepen van minimaal 4 personen, ook ’s avonds. Iedere deelnemer maakt een eigen keuze uit onderstaande lijst met workshops. Je hoeft dus niet allemaal hetzelfde te maken. De prijs van onze workshops is €35,00 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en lekkers.  

 

Met ingang van 1 juni 2020 kunnen er weer workshops geboekt worden. Uiteraard hanteren wij de regels van het RIVM voor wat betreft groepsgrootte, 1,5 m afstand en hygiëne.

 Je kunt kiezen uit verschillende workshops:

Wegwijzer "Ibiza style"

Deze houten wegwijzer is leuk voor in de tuin of op de stoep, maar kan ook als geboortebord of wegwijzer voor je bruiloft gebruikt worden. De paal is 210 cm, waaraan je 6 sloophouten plankjes  mag monteren.

Buffel schedel

Deze houten schedel van wel 70 cm breed is helemaal hip voor aan de wand.

De houten onderdelen zijn al op maat gezaagd. Je kunt deze tijdens de workshop decoreren in je eigen kleur en versieren met lint, kralen en veren.

Macramé hangers 

Leer de kunst van het macramé knopen en ga helemaal los met deze hangers voor een waxinelichtjes of een plantje. Bij deze hippe workshop mag je 3 kleine of 2 grote hangers knopen tijdens de workshop.

Tapasplank 

Decoreer een persoonlijke houten snijplank met een passende tekst of tekening. Keuze uit verschillende maten tapas- en broodplanken. Ook leuk om cadeau te doen.

 

Fietsbanden kruk

Dit houten krukje monteer je zelf en daarop vlecht je een zitting van fietsbanden. Daarna eventueel nog af te werken met Greywash. Een super stoer krukje!

Decoratie ladder 

Maak zelf zo'n decoratieve ladder voor in de keuken, badkamer of slaapkamer.  Handig en decoratief  voor handdoeken, sjaals, sieraden en tijdschriften.  Zelf zagen, lijmen, timmeren en eventueel afwerken met White- of Greywash.

De ladder is 170cm hoog.

Krukje pimpen 

Dit super praktische massief houten krukje uit Zweden mag je tijdens de workshop eerst monteren en dan naar eigen keuze beschilderen en decoreren. 

 

 

Houten etagère

Het hout is al op maat gezaagd. Zelf timmer je deze leuke etagère in elkaar. Na de montage beitsen in je eigen kleur en als je wilt daarna nog decoreren.

Windlicht macramé

Deze glazen vaas  met macramé knopen eromheen is supermooi meteen kaars erin, maar staat ook prachtig met een bos bloemen erin.

Houten huisjes

5 houten huisjes van verschillend formaat vormen samen dit gezellige straatje. Decoreer ze in je eigen kleur en versier met jouw tekst of tekening.

Lichtsnoer

Dit lichtsnoer is bekleed met een macramé knoop, Dit is een echte eyecatcher in je interieur.

Ibiza tegels

Je kunt vier steigerhouten tegels van 20x20cm beschilderen met bijzondere teksten en figuren. De tegels zijn zo dik dat ze kunnen blijven staan. Leuk voor aan de muur of op een tafeltje.

Betonlook

Een vaas, een schaal of een kandelaar maak je met deze techniek weer helemaal hip en van deze tijd. Je kunt uit onze voorraad kiezen voor een ensemble van 3 voorwerpen.

Servies decoreren

Wit porseleinen servies, keuze uit 8 gebaksbordjes, mokken of schaaltjes.

Of je kiest voor een porseleinen etagère van 3 etages. 

Te decoreren met je eigen tekst of tekening. Dat wordt een feestje iedere keer dat je ze gebruikt!

 Bij inschrijven graag aangeven welk servies je wilt.

Memobord steigerhout

Een grote steigerhouten plank met metalen plaatjes voor magneten gedecoreerd met letters en sjablonen (excl. decoratie).

Sloophouten krukje

Meten, zagen, schuren en timmeren. Dat is wat je doet tijdens deze stoere workshop. Grote trend op dit moment. Dit krukje kan gebruikt worden als nachtkastje, bijzettafel of plantentafel.

 

Memobord knijpers of linten

Al je foto's, kaartjes en briefjes bij elkaar op een memobord.

Je kunt kiezen uit stof met linten of beschilderd met knijpertjes.

Dromenvanger

Helemaal hot in je interieur is deze grote dromenvanger van 30cm. Je versiert deze met linten, kralen en veren. Prachtig voor boven je bed of bank. 

Scrabble tekstbord

Een tekstbord op canvas met de letters van het bekende scrabble spel. Super origineel.

Woonketting

Deze dubbele ketting van houten kralen en knijpers kun je gebruiken voor mooie kaartjes of foto's (excl.decoratie). Je kunt de kralen eventueel schilderen in de kleur van je interieur.

Steigerhouten naambord

Een naambord van steigerhout met je eigen naam en huisnummer te beschilderen. Je kunt kiezen uit 3 verschillende houten bordjes.

Tekstbord 

Een tekstbord op canvas welke je kunt sjabloneren of beplakken met houten letters. 

Kies je eigen persoonlijke tekst of favoriete mooie woorden.