Creatieve workshops

Wil je een gezellige dag of avond met vriendinnen, familie of collega's? Tijdens de workshop, die ongeveer 3 uur duurt, kun je samen creatief bezig zijn en ondertussen lekker bijkletsen. Aan het eind ga je naar huis met je mooie eigen creatie en een goed gevoel. Wij schenken koffie en thee met huisgemaakte cake, maar aanvullend kun je ook een uitgebreide High Tea boeken.

 

De  creatieve workshops zijn op elke dag van de week (ook 's avonds) te boeken voor groepen van minimaal 6 personen. Iedere deelnemer maakt een eigen keuze uit onderstaande lijst met workshops. Je hoeft dus niet allemaal hetzelfde te maken.

 

Je kunt mij ook inhuren voor een feestje op een locatie van jouw keuze.

 

De prijs van de workshops is €49 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en lekkers.   

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:


Wegwijzer "Ibiza style"

Deze houten wegwijzer is leuk voor in de tuin of op de stoep, maar kan ook als geboortebord of wegwijzer voor je bruiloft gebruikt worden. De paal is 180 cm, waaraan je 6 sloophouten plankjes mag monteren.

Buffel schedel

Deze houten schedel van wel 70 cm breed is helemaal hip voor aan de wand.

De houten onderdelen zijn al op maat gezaagd. Je kunt deze tijdens de workshop decoreren in je eigen kleur en versieren met lint, kralen en veren.

Macramé hangers 

Leer de kunst van het macramé knopen en ga helemaal los met deze hangers voor een waxinelichtjes of een plantje. Bij deze hippe workshop mag je 3 kleine of 2 grote hangers knopen tijdens de workshop.

Tapasplank 

Decoreer een persoonlijke houten snijplank met een passende tekst of tekening. Keuze uit verschillende maten tapas- en broodplanken. Ook leuk om cadeau te doen.

Fietsbanden kruk

Dit houten krukje monteer je zelf en daarop vlecht je een zitting van fietsbanden. Daarna eventueel nog af te werken met Greywash. Een super stoer krukje!

Decoratie ladder 

Maak zelf zo'n decoratieve ladder. Handig en decoratief  voor handdoeken, sjaals, sieraden en tijdschriften.  Zelf zagen, lijmen, timmeren en eventueel afwerken met White- of Greywash. De ladder is 170cm hoog.

Krukje pimpen 

Dit super praktische massief houten krukje uit Zweden mag je tijdens de workshop eerst monteren en dan naar eigen keuze beschilderen en decoreren. 

Let op! Deze workshop heeft een meerprijs van €10

Houten tulpen

Deze mini houten tulpen (20cm) kun je decoreren in je eigen kleur en eventueel met sjablonen.

Windlicht macramé

Deze glazen vaas met macramé knopen eromheen is supermooi met een kaars erin, maar staat ook prachtig met een bos bloemen.

Onderzetters

Deze set van 6 houten onderzetter kun je zelf decoreren met verf en sjablonen of met en houtbrander, Superleuk om je drankjes op te serveren,

Bloemen ring

Metalen ring met zelfgemaakte bloemen.

Houten huisjes

5 houten huisjes van verschillend formaat (30-15cm) vormen samen dit gezellige straatje. Decoreer ze in je eigen kleur en versier met sjablonen.

Lichtsnoer

Dit hippe lichtsnoer van 1,5 meter is bewerkt met een macramé knoop, Je kunt kiezen uit diverse kleuren draad. Zo maak je een echte eyecatcher voor je interieur.

Servies decoreren

Wit porseleinen servies, je hebt keuze uit 8 gebaksbordjes of 8 mokken.

Te decoreren met je eigen tekst of tekening. Bij inschrijven graag aangeven welk servies je wilt.

Betonlook

Een vaas, een schaal of een kandelaar maak je met deze techniek weer helemaal hip en van deze tijd. Je kunt uit onze voorraad kiezen voor een ensemble van 3 voorwerpen.

Dromenvanger

Helemaal hot in je interieur is deze grote dromenvanger van 30cm. Je versiert deze met linten, kralen en veren. Prachtig voor boven je bed of bank. 

Woon cirkels

Deze 3 houten cirkels van 30, 25 en 20 centimeter zijn momenteel super hip in je interieur. Je schildert ze in je eigen kleur en decoreert ze met tekst of afbeeldingen.

Memobord knijpers of linten

Al je foto's, kaartjes en briefjes bij elkaar op een memobord.

Je kunt kiezen uit stof met linten of beschilderd met knijpertjes.

Vintage wollen kussen

Een lekker warm en zacht kussen gemaakt van vintage wollen dekens. Je kunt kiezen uit 2 maten. Dit kussen wordt met de hand dicht gestikt. En de voorkant kun je versieren met een woord van een gehaakt koord.

Familie in een stolp

Ieder lid van het gezin heeft een eigen houten poppetje. Je maakt ze zo gelijkend als je zelf wilt, Ook de huisdieren kunnen erbij. De stolp is ca. 20 cm hoog.

Raffia wandhanger

Een grote ring van 30 cm is geknoopt met raffia linten en houten kralen. Dit is een echte Eye catcher.

Hartjes slinger

Houten hartjes decoreren met verf en tekst. Van hartjes wordt toch iedereen blij!

Hang ze boven je bank, in de kinderkamer of de veranda.

Tekstbord 

Een tekstbord op canvas welke je kunt sjabloneren of beplakken met houten letters. 

Kies je eigen persoonlijke tekst of favoriete mooie woorden.